Klik hier Reactie Cruise Port Amsterdam op Raadsinformatiebrief

Uniworld Kid’s day

Uniworld Boutique River Cruises, één van de riviercruise rederijen die vaak aanmeren, organiseert jaarlijks een liefdadigheidsevenement voor de bewoners van de steden waar zij regelmatig aanmeren. Wij wilden hen hier graag bij helpen en toverden ons Main Deck om in een waar kinderparadijs. Dit jaar waren zowel Amsterdamse jonge gasten als ouderen welkom aan boord […]

Uniworld Kid’s day

Uniworld Boutique River Cruises, één van de riviercruise rederijen die vaak aanmeren, organiseert jaarlijks een liefdadigheidsevenement voor de bewoners van de steden waar zij regelmatig aanmeren. Wij wilden hen hier graag bij helpen en toverden ons Main Deck om in een waar kinderparadijs.

Dit jaar waren zowel Amsterdamse jonge gasten als ouderen welkom aan boord van de Uniworld schepen. De gasten waren uitgenodigd via Cordaan. Na een uitgebreide lunch aan boord was er voor de kids van alles te doen in de terminal zoals een stormbaan, popcorn, schmink, knutselen, yoga, games en silent disco. De ouderen bleven aan boord en konden daar diverse activiteiten doen.

Deze dag kon rekenen op prachtige reacties van de ouders/verzorgers: “Wat een geweldige grote ruimte, onze kinderen(autistisch) krijgen hierdoor geen extra prikkels. Omdat de ruimte zo groot is kunnen ze veilig rennen zonder obstakels. Ook het uitzicht op de treinen vonden de kinderen geweldig. Wat leuk dat jullie (Duty en crew Rivercruises) meedoen (knutselen, dansen) met de kinderen. Onze kinderen hebben de tijd van hun leven.”