Klik hier Reactie Cruise Port Amsterdam op Raadsinformatiebrief

Green Award Certificaat – dé incentive voor riviercruise

In 2023 hebben wij een incentive voor riviercruiseschepen met een Green Award Certificaat. Dit houdt in dat alleen riviercruiseschepen die in het bezit zijn van deze certificering welkom zijn op een ligplaats in het centrum van de stad. Schepen die het certificaat niet hebben moeten op de ligplaatsen elders buiten het centrum aanmeren. Monic van […]

Green Award Certificaat – dé incentive voor riviercruise

In 2023 hebben wij een incentive voor riviercruiseschepen met een Green Award Certificaat. Dit houdt in dat alleen riviercruiseschepen die in het bezit zijn van deze certificering welkom zijn op een ligplaats in het centrum van de stad. Schepen die het certificaat niet hebben moeten op de ligplaatsen elders buiten het centrum aanmeren.

Monic van der Heyden, Commercial Director van Cruise Port Amsterdam: “𝘐𝘬 𝘸𝘪𝘭𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘤𝘦𝘳𝘵𝘪𝘧𝘪𝘤𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨, 𝘥𝘪𝘦 𝘻𝘪𝘤𝘩 𝘳𝘪𝘤𝘩𝘵 𝘰𝘱 𝘴𝘤𝘩𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘰𝘵𝘰𝘳𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘯𝘢𝘶𝘵𝘪𝘴𝘤𝘩𝘦 𝘷𝘦𝘪𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘰𝘰𝘳𝘥,  𝘪𝘯𝘻𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘳𝘪𝘷𝘪𝘦𝘳𝘤𝘳𝘶𝘪𝘴𝘦𝘴𝘤𝘩𝘦𝘱𝘦𝘯. 𝘖𝘱 𝘥𝘪𝘦 𝘮𝘢𝘯𝘪𝘦𝘳 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘰𝘯𝘻𝘦 ‘𝘨𝘳𝘰𝘦𝘯𝘦’ 𝘢𝘮𝘣𝘪𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘴𝘯𝘦𝘭𝘭𝘦𝘳 𝘷𝘦𝘳𝘸𝘦𝘻𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦𝘯. 80% 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘌𝘶𝘳𝘰𝘱𝘦𝘴𝘦 𝘳𝘪𝘷𝘪𝘦𝘳𝘤𝘳𝘶𝘪𝘴𝘦𝘷𝘭𝘰𝘰𝘵 𝘷𝘢𝘢𝘳𝘵 𝘰𝘱 𝘈𝘮𝘴𝘵𝘦𝘳𝘥𝘢𝘮. 𝘋𝘶𝘴 𝘢𝘭𝘴 𝘸𝘪𝘫 𝘷𝘦𝘳𝘨𝘳𝘰𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘵𝘪𝘮𝘶𝘭𝘦𝘳𝘦𝘯, 𝘥𝘰𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘫 𝘥𝘪𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘈𝘮𝘴𝘵𝘦𝘳𝘥𝘢𝘮, 𝘮𝘢𝘢𝘳 óó𝘬 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘕𝘦𝘥𝘦𝘳𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘦𝘯 𝘌𝘶𝘳𝘰𝘱𝘢.”

Bent u benieuwd wat Green Award Foundation inhoudt, kijk dan op hun website voor meer informatie.

https://www.greenaward.org/inland…/nl/about-green-award/