Klik hier Reactie Cruise Port Amsterdam op Raadsinformatiebrief

Even voorstellen….

Aan onze nieuwste aanwinst Richard Blom, hij versterkt ons team als Manager Rivercruise Reservations.Richard heeft een bak aan ervaring op het gebied van hospitality, opgedaan in de Amsterdamse hotellerie en in zijn laatste baan als Customer Succes Coördinator bij een online uitzendplatform. Richard hoe ben je bij Cruise Port Amsterdam terecht gekomen?“Ik woon aan het […]

Even voorstellen….

Aan onze nieuwste aanwinst Richard Blom, hij versterkt ons team als Manager Rivercruise Reservations.
Richard heeft een bak aan ervaring op het gebied van hospitality, opgedaan in de Amsterdamse hotellerie en in zijn laatste baan als Customer Succes Coördinator bij een online uitzendplatform.

Richard hoe ben je bij Cruise Port Amsterdam terecht gekomen?
“Ik woon aan het IJ en zie dagelijks de schepen voorbijvaren, wat een prachtig gezicht is. Toen ik werd gewezen op de openstaande positie leek dit voor mij de perfecte plek om mijn kennis van hospitality en ervaring met online platforms te combineren – en nog meer te kunnen genieten van de bedrijvigheid op het water.”

Waar kijk je het meest naar uit aankomend seizoen?
“Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s CruiseDock uit te bouwen, verder te implementeren en te optimaliseren om hier een zo groot mogelijk succes van te maken. Er ligt een sterkte basis en nu is het de mooie uitdaging om dit verder uit te bouwen om onze gebruikers zo goed mogelijk te ontzorgen en assisteren in de verschillende processen.”

Welkom aan boord Richard!